fbpx
ВестиТоп вести

Шеќерна репка, тикви или компири со Minishark MS3000 или Shark

           

Темата за биомаса и компостирање станува сè попопуларна.
Вилибалд со своите машини за дробење од областа на биомаса: дробење на измет и ѓубриво, дробење  на зелениот отпад и отпад од дрво, како и намалувањето на ѓубрето, старото и оштетено дрво и сечењето на дрвото.
Ние нудиме широк спектар за секоја апликација.

Во есенските времиња, нашите машини наоѓаат голем придонес во областа на дробење на шеќерна репка, моркови, тикви, компири или други материјали од растенијата за Биогас, како и за хранење на животни. Ајкула, Minishark или UZ80 од Вилибалд,  пронајдете ја  вистинската машина за секој клиент.

Секоја од овие „верзии на ајкули“ е во состојба да обработи широк спектар на материјали, како што се бара од иновативните системи за дробење. При обработката на биомасата се издвојува над сите „Ајкула II“. Со него, секој материјал за биомаса може да биде совршено смачкан.

Некои оператори со растенија за биогас известуваат дека варењето на подлогата резултирало во подобра мешавина и намалено абење во воведната техника. Покрај заштедата на трошоците на подлогата, исто така е можно да се намалат трошоците за електрична енергија и трошоците за поправка.

Компанијата Вилибалд е лидер на пазарот за биомаса во Германија и секогаш бара нови предизвици. Ве молиме, тестирајте нè … нема да ве разочараме.
И ве молиме секогаш чувствувајте се поканети кај нас на Југот на Германија за да ги видите нашите машини во акција и да добиете ден на демонстрации кај некој од нашите клиенти. Повеќе информации за нашиот дистрибутер во Македонија.

 

 

Валентина Соколовска

за Зелена берза

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close