ВестиМеханизацијаТоп вести

„Синпекс“ лидер на македонскиот пазар

„Синпекс“ е  лидер на пазарот  во Македонија и регионот, за трговија со индустриска, земјоделска, градежна и шумарска механизација. Од основањето, па до денес  „Синпекс“ го зголемува обртот и  воведува нови производи. На листата на 200 најголеми  во државата, „Синпекс“ го зазема 156 место. Компанијата е ексклузивен дистрибутер за „Џон Дир“, „Хускварна“, „Либхер“, „Лотос оил“, „Гардена“, „Тафе“,„ Агрина“.

„Синпекс“ е добитник на многу бизнис награди и признанија, а како резултат на беспрекорното работење поседува TUV и ISO 9001 и ISO 14001 сертификати.

Без разлика на условите, обемот и видот на работата, производите на „Синпекс“  ја претвораат секоја активност во лесно и пријатно задоволство, објаснуваат од менаџерскиот тим на компанијата

„Синпекс“ застапува повеќе од 30 светски брендови, поделени во неколку продажни сектори:

 1. ЗЕМЈОДЕЛСКА МЕХАНИЗАЦИЈА

– Трактори и комбајни

 • John Deere,TAFE

– Приклучна механизација

 • Agromehanika (атомизери, прскалки…), IRTEM (сеалки за крупни и ситно зрно…), FERMAK (тракторски приколки), UNLU, LEMKEN

(плугови), AMAZONE (сеалки), INO Brzice (мулчери), SIPMA (преси за сено), Останата механизација ( сетвоспремачи, сврдли, брани, фрези, опрема за наводнување, тањирачи, косачки…), CREINA

 

– Опрема за фарми

 • KURTSAN (молзачки и лактофризери), ONTAR

 

 1. СЕ ЗА ДОМОТ

– Шумарска, градинарска и паркова механизација

 • Husqvarna (моторни пили, тримери, косачки…), Gardena (опрема и додатоци за паркови, дворови и градини), McCulloch (моторни пили, косачки, тримери…), AGRINA (пумпи, хидрогфори, косачки, агрегати, компресори…)

– Машини за одржување на хигиена

 • LAVOR (машини за перење под висок притисок, правосмукалки…)

– Опрема за домови и работилници

 • TELWIN (апарати за заварување, полначи за акомулатори, стартери), FIAC (компресори).
 1. ГРАДЕЖНА МЕХАНИЗАЦИЈА И МЕХАНИЗАЦИЈА ЗА МАНИПУЛАЦИЈА И ОДРЖУВАЊЕ

– Механизација за земјени операции

 • LIEBHERR (булдожери, ровокопачи, натоварувачи…)

– Лесна градежна механизација

 • WACKER NEUSON (вибро плочи, вибро жаби…), Husqvarna Construction (секачи и дупчалки за работа на асфалт, бетон…),

– Машини за компактирање и машини за манупулација и одржување

 • AMMANN (ваљаци), Manitou (телехендлери, платформи…), WACKER NEUSON,

HIDROMEK.

 

 1. МОТОРНИ МАСЛА И МАЗИВА

– LOTOS

 • Моторни масла за лесни возила и моторцикли, Моторни масла за товарни возила, автобуси, земјодеслки и градежни машини, Трансмисиони и останати индустриски масла и мазива
 1. ВЕШТАЧКИ ЃУБРИВА

-ADRIATICA

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close