вестиогласникТоп вести

Синпекс во пресрет на земјоделките

Синпекс ги потсетува сите заинтересирани земјоделки што сакаат да аплицираат по Мерката 115 да ги искористат можностите што  оваа компанија може да им ги понуди.

Ве потсетуваме да ја искористите можноста и аплицирате  БЕСПЛАТНО во СИНПЕКС за финансиска поддршка до 3000 евра  за набавка на опрема за постбербени активности и преработки на фарма согласно мерката 115 од програмата за финансиска поддршка и рурален развој.

Право на користење на средства имаат земјоделски стопанства чиј носител е жена, запишани во единствениот регистар на земјоделски стопанства во МЗШВ, согласно ЗЗРР.

Повелете во СИНПЕКС или јавете се нашите телефони:
078/328-332
047/208-500
…за повеќе информации околу апликацијата и видот на опрема за кој може да аплицирате:

Ве очекуваме!

Слични написи

Back to top button
Close