fbpx
Агро бизнисБез категоријаВести

Сончево со умерена облачност и температура од 27 до 33 степени

9 Попова Шапка, 10 Берово, 11 Лазарополе, Маврови Анови, Крива Паланка, 12 Битола, Крушево, 14 Претор, 15 Скопје-Петровец, Прилеп, Куманово, 16 Виница, Штип, Демир Капија, Тетово, Скопје-Зајчев Рид, Кавадарци, 17 Струмица, Охрид, Велес, 19 Гевгелија, 22 Дојран. НАВРНАТ ВОДЕН ТАЛОГ за изминатите 24 часа до 8 ч. (во l/m2) 6 Маврови Анови, 2 Пожаране, Попова Шапка, 1 Скопје – Зајчев Рид.

МИНИМАЛНИ ТЕМПЕРАТУРИ (во °С) 9 Попова Шапка, 10 Берово, 11 Лазарополе, Маврови Анови, Крива Паланка, 12 Битола, Крушево, 14 Претор, 15 Скопје-Петровец, Прилеп, Куманово, 16 Виница, Штип, Демир Капија, Тетово, Скопје-Зајчев Рид, Кавадарци, 17 Струмица, Охрид, Велес, 19 Гевгелија, 22 Дојран.
НАВРНАТ ВОДЕН ТАЛОГ за изминатите 24 часа до 8 ч. (во l/m2)
6 Маврови Анови, 2 Пожаране, Попова Шапка, 1 Скопје – Зајчев Рид.
Можно е да е слика од нацрт и текст
Тагови

Слични написи

Back to top button
Close