Состанок на Цветков со производители на градинарски производи

(Oвој напис е објавен на: March 2, 2017)

Cvetkov

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Михаил Цветков денеска во Струмица ќе има средба со производителите, откупувачите и преработувачите на градинарски производи.