fbpx
Агро бизнисБез категоријаВести

ЗК Пелагонија со добивка во третото тримесечије

Во првите девет месеци од годинава ЗК Пелагонија АД Битола оствари оперативни приходи во износ од 850.946 илјади денари, и истите бележат намалување од 4% во однос на истиот пресметковен период од минатата година

Во првите девет месеци од годинава ЗК Пелагонија АД Битола оствари оперативни приходи во износ од 850.946 илјади денари, и истите бележат намалување од 4% во однос на истиот пресметковен период од минатата година, информира Друштвото преку Македонска берза https://www.mse.mk/mk

 

 

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close