вестиТоп вести

Благодарност до медиумите што информираа за едукативното предавање на ЗЕЗ Зелена берза

(Oвој напис е објавен на: ноември 2, 2018)

 

 

Здружението за едукација на земјоделците Зелена берза Битола им изразува голема  благодарност на сите медиуми што информираа за едукативното предавање на тема „Современа опрема за сточарство и начини за финансирање на истата“. Настанот пробуди голем интерес, а за тоа сведочи бројката на присутни сточари и гости од цела држава. Благодарност изразуваме  и до нашите соработници Синпекс Битола и Бимилк  кои  го препознаа нашиот квалитет, а со тоа им помогнаа  на заинтересираните сточари да ги зголемат своите знаења во областа што е од нивен интерес, современа опрема за сточари и како полесно и побрзо да стигнат до истата.

 

ФАКТОР

https://www.faktor.mk/potrebna-e-postojana-edukacija-i-nadgradba-za-dostignuvanje-visok-kvalitet-vo-mlekoproizvodstvoto

е МАГАЗИН

https://emagazin.mk/potrebna-e-posto-ana-edukaci-a-i-nadgradba-za-dostignuva-e-visok-kvalitet-vo-mlekoproizvodstvoto/

ДЕНАР

https://denar.mk/191675/biznis/potrebna-e-postojana-edukacija-i-nadgradba

БИЗНИС ИНФО

https://bi.mk/potrebna-e-postojana-edukacija-i-nadgradba-za-dostignuvanje-visok-kvalitet-vo-mlekoproizvodstvoto/

АЛСАТ

https://bit.ly/2RvPYGb

ЦРНО БЕЛОhttps://www.crnobelo.com/novosti/domasni/62645-bitolska-mlekara-kako-primer-za-dobar-deloven-partner

ФЕМИНА

https://bit.ly/2PylndA

МАРКЕТИНГ  365

http://marketing365.mk/potrebna-e-postojana-edukacija-i-nadgradba-za-dostignuvanje-visok-kvalitet-vo-mlekoproizvodstvoto/

ЕКРАН

https://ekran.mk/2018/10/31/potrebna-e-postojana-edukatsija-i-nadgradba-za-dostignuvane-visok-kvalitet-vo-mlekoproizvodstvoto/?utm_source=daily.mk&utm_medium=daily.mk

БИТОЛА  ЊУС

https://bit.ly/2SzEWkt

ШЕТАЛИШТЕ

https://bit.ly/2Juz2Nn

БАБАМ  БИТОЛА

http://www.babambitola.mk/bitolska-mlekara-i-sinpeks-so-golema-podrshka-za-mlekoproizvoditelite/

РАДИО  105

http://www.radio105bombarder.com/vesti/makedonija/

Апла

index.php/denes/item/1760-zelena-berza-gi-sobra-na-edno-mesto-stocharite-na-predavanje-na-tema-sovremena-oprema-za-stocharstvo-i-nachini-na-finansiranje

Ваша  Зелена берза

 

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close