Фотогалерија: Производството на сирење воопшто не е лесно

(Oвој напис е објавен на: April 2, 2019)

Производството на сирење воопшто не е лесно, но македонската кујна не може да се замисли без сирење. Фотографиите гииспрати Александар Мацевски.

 

Share Button