fbpx
Агро бизнисБез категоријаВести

Илиевски со повик до сите земјоделци од битолско и Пелагонија

Остануваат уште 7 работни денови за аплицирање за субвенции

ПОЧИТУВАНИ ЗЕМЈОДЕЛЦИ, 

ОСТАНУВААТ САМО УШТЕ  7(СЕДУМ)  РАБОТНИ ДЕНОВИ ДО КРАЈНИОТ РОК ЗА ПОДНЕСУВАЊЕ НА БАРАЊА ЗА ФИНАНСИСКА ПОМОШ ВО ЗЕМЈОДЕЛСТВОТО.

ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ ОД ОПШТИНИТЕ БИТОЛА, НОВАЦИ И МОГИЛА БАРАЊАТА ЗА СУБВЕНЦИИ  МОЖАТ ДА ГИ ДОСТАВАТ ВО КАНЦЕЛАРИИТЕ НА ПОДРАЧНАТА ЕДИНИЦА НА МЗШВ ВО БИТОЛА СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН

КРАЈНИОТ РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА СУБВЕНЦИИТЕ Е 30 ЈУНИ 2023 ГОДИНА.

 

 

Раководител на ПЕ БИТОЛА

Методија Илиевски

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close