fbpx
Вести

Купувајте гориво на попуст со „Зелена Агро  картичка“

Станете член на Зелена берза,  купувајте и штедете со „Зелена Агро Картичка“ затоа што секој заштеден денар ви е заработен.

 

Со „Зелена Агро Картичка“ купувајте гориво со попуст и штедете. Посетете некоја од бензиските пумпи на Црна Река Петрол и за секој литар купено гориво добијте 2 ден. попуст. Попустот важи за и за бензин и за нафта.

Ова се бензиските пумпи каде може да купувате и да штедите истовремено.

БП  Прилеп

Булевар Гоце Делчев бр.79А Прилеп

БП  Велес

Моша Пијаде бр.4 Велес

БП Скопје

534 бр.6 Марино Илинден

БП Битола 1

Македонски Гемиџии бр.1 Битола

БП Битола2

Ул.Воден бр.33 Битола

БП Возарци

С.Возарци

БП Сирково

С.Сирково  општина Росоман

БП Охрид

Ул.Железничка бб. Охрид

Наскоро овие бенефити  ќе може да ги користат и жителите од Источниот регион на земјата. Станете член на Зелена берза,  купувајте и штедете со „Зелена Агро Картичка“ затоа што секој заштеден денар ви е заработен. Повеќе информации може да добиете на 071/207051 или пратете порака на нашата ФБ страна. Ве очекуваме!

Ваша Зелена берза

 

Слични написи

Back to top button
Close