Огласник

Оглас

Почитувани производители на зелка,

Странка од Русија е заинтересирана за купување на голема количина на зелка ( 10 т ) . Се интересира за цената и начинот на транспорт. Пишувајте во инбокс на фејсбук страницата на Зелена берза.

Слични написи

Прочитајте исто така

Close
Back to top button
Close