fbpx
ВестиМакедонијаМеханизацијаСоветиТоп вести

Синпекс ДОО (Sinpeks DOO)- комерцијален текст

LOTOS Oil

LOTOS Oil e дел од Grupa LOTOS, компанија која функционира во Полска, Норвешка и Литванија, специјализирана за испитување и производство на базно масло и продажба на голем асортиман на петролеумски производи.

Нивната рафинерија е втора по големина во Полска и има номинален капацитет oд 10.5 милиони тони базно масло. Според Salomon Associates – компанија која ги спроведува и прави најважните рангирања на рафинерии во светот🌎,рафинеријата во Гдањск се наоѓа на првото место како најмодерна во централна и источна Европа.

Илјадници тони масло се испорачуваат кон клиентите од Атланскиот до Тихиот Океан, од Панама до Кина. Маслата и мазивата на LOTOS Oill се синоним за висок 🔝 квалитет, сигурност и иновативност насекаде во светот, а ги надминуваат и највисоките технилошпки стандарди. Доказ за тоа се и бројните тестови и во најсуровите температури во Артичкиот круг ❄️ и Африка ☀️ каде лубрикантите на овој производител ги надминале очекувањата во поглед на перформасот кој го нудат.

Маслата на LOTOS Oill, освен со квалитет, се карактеризираат и со одлична, пристапна цена, а може да ги најдете во специјализираните продавници и бензиски пумпи, насекаде низ Македонија 🇲🇰.

Дел од понудата може да видите и на:
👉 www.sinpeks-shop.mk

Тагови

Слични написи

Прочитајте исто така

Close
Back to top button
Close