fbpx
ВестиМакедонијаТоп вести

Со Зелена агро картичка штедете ги вашите тешко заработени пари!

Станете дел од големото семејство на Зелена берза и искористете ги поволностите што ви ги нуди Зелената Агро картичка.

Користете гориво со попуст од два денари за секој литар наточено гориво (бензин  и нафта) од бензиските пумпи на нашите соработници. Ова е листата на бензиски пумпи каде може да користите евтино гориво .

1.Црна Река Петрол БП ПРИЛЕП- Булевар Гоце Делчев бр. 79

2.Црна Река Петрол БП ВЕЛЕС- ул. Моша Пијаде бр. 4 Велес

3.Црна Река Петрол БП СКОПЈЕ- ул. 534 бр 6 Марино, о.. Илинден

4.Црна Река Петрол БП БИТОЛА1- ул. Македонски гемиџии бр.1 Битола

5.Црна Река Петрол БП БИТОЛА 2- ул  Воден бр. 33 Битола

6.Црна Река Петрол БП ВОЗАРЦИ- с. Возарци, о. Кавадарци

7.Црна Река Петрол БП СИРКОВО- с. Сирково, о. Росоман

8.Црна Река Петрол БП РОСОМАН,- о. Росоман

9.Црна Река Петрол БП ОХРИД- ул. Железничка бб Охрид

10.ТРИТЕРОЛ И.З. Градошорци, с.Василево Струмица

11.ЕКО ПЕТРОЛ  2014 ДООЕЛ С. Мешеишта Охрид

12.МОБИ ПЕТРОЛ ОКТА Бул. Туристичка бр. 110 Охрид

13.ГОЛДЕН ОИЛ ДООЕЛ С. Трапчиндол Кичево

14.ШЕЛ ОИЛ ( POWER PETROL) Магистрален пат 2а Кичево

15.МИТ ОИЛ ДООЕЛ УЛ. Борис Кидриќ 178 Ресен

16.КАБА ПЕТРОЛ ДООЕЛС. Избиште Ресен

17.ДАДИ КОМПАНИ ДООЕЛ  с. Јакимово Виница

Со Зелената Агро картичка може да користите и попусти од 10% при набавка на земјоделска механизација од Синпекс Битола, како и масла и мазива со 15% попуст исто од Синпекс Битола.

Зачленете се во Зелена берза и штедете ги вашите тешко заработени пари!

 

 

Слични написи

Back to top button
Close