fbpx
Вести

Владата набавува тазе месо

meso

Службата за општи и заеднички работи на Владата на Република Македонија објави оглас за набавка на свежо месо. Според објавата на Електронскот систем за јавни набавки се работи за договор со проценета вредност од 1.500.000 денари без ДДВ.

Набавката опфаќа свежо јунешко, свинско и прасечко, јагнешко и јарешко месо.

Критериум за добивање на договорот е најниска цена.


 

е магазин

 

 

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close