Земјоделието доживува крах- Земјоделците го фрлаат својот род бидејќи нема откуп

(Oвој напис е објавен на: May 13, 2019)

Голема разочараност меѓу земјоделците откако годинава изостана откупот на нивните производи.

-Трета тура за денес. Годинава немат да прскам против трева зш немат од јаболка кај да никнит. КАТАСТРОФА Имам уште нешто дома кој му требит нек идет да зејт дур не ги имам фрлено сите, пишува земјоделец на својот ФБ профил.

 

 


 

kurir