вестиСоветиХрана

Научете лесно и брзо да ја чистите калинката

Калинките се едни од најздравите овошја чие консумирање често ни се препорачува во каков облик и да сакаме, меѓутоа кога ќе ни текне на чистењето, се откажуваме.

Кралицата на есента и зимата, калинката, ќе ви помогне да си ја вратите енергијата, да ги истопите мастите во телото и да се наполните со протеини, влакна, антиоксиданси и Б витамини.

Затоа, конечно научете да ја чистите лесно и брзо со помош на овие 5 видеа:

https://www.youtube.com/watch?v=F16mmH9GzoM

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close