fbpx
Агро бизнисБез категоријаВести

Пензионерите априлската пензија ќе ја добијат на 2 мај

Пензијата беше покачена за 5 проценти, а следното покачување се очекува веќе во септември.

Исплатата на априлската пензија се очекува на 2 мај, со оглед дека 1 мај е неработен ден.

Некои од банките пензијата најаверојатно ќе исплатат и пред празникот.

Пензијата беше покачена за 5 проценти, а следното покачување се очекува веќе во септември.

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close