Огласник

И нформативни средби :„Поддршка за развој на земјоделските задруги во Македонија“

И нформативни средби :„Поддршка за развој на земјоделските задруги во Македонија“

  Македонската развојна фондација за претпријатија (МРФП)  организира  информативни средби кои се во рамки на проектот: „Поддршка за развој на земјоделските задруги…
Повик бр. 3/ЗАМ/2018 за пријавување интерес за формирање на земјоделски задруги Техничка поддршка – прва фаза

Повик бр. 3/ЗАМ/2018 за пријавување интерес за формирање на земјоделски задруги Техничка поддршка – прва фаза

  Проектот „Поддршка за развој на земјоделски задруги“, финансиран од ЕУ, Ве поканува да учествувате на Повикот за пријавување на…
Повик за пријавување интерес за развој на земјоделски задруги

Повик за пријавување интерес за развој на земјоделски задруги

Повик бр. 4/ЗАМ/2018 за пријавување интерес за развој на земјоделски задруги Техничка поддршка – прва фаза Проектот „Поддршка за развој…
Се продава турска калинка

Се продава турска калинка

Се продава турска калинка
Се продаваат калинки

Се продаваат калинки

Се продаваат калинки
Се продава пченкарна силажа

Се продава пченкарна силажа

Се продава пченкарна силажа
Се продава органски мед

Се продава органски мед

Се продава органски мед
Се продава расад за јаготки

Се продава расад за јаготки

Се продава расад за јаготки
Се продава везен пипер

Се продава везен пипер

Се продава везен пипер
Се продаваат легла од калифорниски црви

Се продаваат легла од калифорниски црви

Се продаваат легла од калифорниски црви
Се продаваат садници со македонски сертификат и биохумус

Се продаваат садници со македонски сертификат и биохумус

Се продава: -Сите видови на садници со сертификат; -Квалитетно ѓубриво - Биохумус произведено со помош на калифорниски црви, 100%
Се продава овоштарник

Се продава овоштарник

Се продава овоштарник во село Болно, Ресен, место викано Бранејнца со површина од 3600 м2 и 350 садници.
Се продава ливадско сено во бали

Се продава ливадско сено во бали

Се продава: -Ливадско сено во бали, реколта 2016 -Грашак со жито во бали
Се продава кромид

Се продава кромид

Се продава кромид
Се продаваат ГОЏИ САДНИЦИ

Се продаваат ГОЏИ САДНИЦИ

Се продаваат ГОЏИ САДНИЦИ.
Се продава пила за кроење на овошни дрвца

Се продава пила за кроење на овошни дрвца

Се продава пила за кроење на овошни дрвца
Се продава лешник во лушпа

Се продава лешник во лушпа

Се продава лешник во лушпа
Се продаваат џамбо вреќи со носивост од 1 тон.

Се продаваат џамбо вреќи со носивост од 1 тон.

Се продаваат џамбо вреќи со носивост од 1 тон.
Се продава БИОХУМУС

Се продава БИОХУМУС

Се продава БИОХУМУС
Back to top button
Close